fbpx

A WordPress előnyei véleményem szerint

október 26, 2023

A WordPress előnyeiről nagyon sok vita és párbeszéd alakult már ki fejlesztők között. Vannak, akik szeretik, és vannak olyanok, akik megvetik, hiszen egy WordPress alapú weboldal elkészítéséhez nem feltétlenül szükséges bármilyen programozói háttér.

Tovább olvasom

online_marketing

Minőségi weboldalak nyolc ismertetője

október 26, 2023

Minőségi weboldalak azok, amik valóban üzletet generálnak majd neked. Manapság szinte mindenkinek van weboldala, és egyre több ember saját magának állítja össze a honlapját. Ez rendben is van. Van azonban néhány dolog, ami megkülönbözteti a minőségi weboldalakat az összes többitől. Nézzük meg mik ezek!

Tovább olvasom

honlap_keszites

Profi weboldal trendek 2023

október 26, 2023

Szeretném összefoglalni nektek azt, hogy 2023-ban milyen kívánalmaknak kell megfelelnie egy weboldalnak ahhoz, hogy profi weboldal legyen a látogatók számára.

Tovább olvasom

online_marketing

2023 online marketing trendjei

október 26, 2023

z online marketing folyamatosan változik, így nehéz megjósolni a pontos trendeket. Ám megvizsgálhatjuk azt, hogy mely ötletekkel lehetünk igazán sikeresek az üzleti életben. Az általános trendek az online marketingben várhatóan a következők lesznek 2023-ban.

Tovább olvasom

LinkedIn

6 ok arra, hogy te is használd a LinkedIn oldalt

október 26, 2023

A LinkedIn a világ legnagyobb szakmai közösségi oldala, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kapcsolatot építsenek az iparágukban tevékenykedő emberekkel, cégekkel és szakmai szervezetekkel. Az alábbiakban felsorolok néhány okot, hogy miért éri meg neked is, ha van egy profilod a LinkedIn-en:

Tovább olvasom