fbpx

Marketing ABC Vezetőknek

Marketing ABC Vezetőknek

Mi tudunk segíteni neked! Kérd az ingyenes E-könyvet!

Lehet a te vállalkozásod a piacvezető!

  • Képzeld el, milyen lenne, ha reggel mire felébredsz 5, 10 vagy akár 100 új megrendelésed lenne.
  • Képzeld el, milyen lenne, ha a weboldaladat napi több ezer ember látogatná és iratkozna fel a hírleveledre.
  • Képzeld el, milyen lenne, ha olyan követőid lennének, akik örömmel próbálják ki az új termékeidet vagy szolgáltatásaidat, mert bíznak benned.

Marketing ABC Vezetőknek

Miért írtuk az E-könyvet?

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy vállalkozó vagy vezető elsősorban a cége fő tevékenységével foglalkozik. És ez így is van jól. Emellett azonban kevés ideje marad arra, hogy online marketingben gondolkozzon, közösségi oldalakat állítson fel, vagy rendszeresen posztoljon vagy blogoljon. 

Az online marketing továbbá elég összetetté is vált: weboldalak, keresőoptimalizálás, Meta, Vállalkozáskezelő, követő kód, videó tartalom, hashtag kampány, Hirdetéskezelő, Google Ads, Analytics…és a sort folytathatnánk. Nem várható el az, hogy minden vállalkozó vagy cégvezető naprakész legyen minden egyes online marketing platformot és lehetőséget illetően. 

De mit lehet akkor tenni? 

Első lépésben információt és alap szintű tudást szeretnénk adni a vezetőknek. Ezért megfogalmaztunk 99 kérdést az online marketingről, és ezekre meg is adtuk a 99 választ gyakorlati javaslatokkal, példákkal együtt. 

Ha van megértésed a témáról, akkor az már nem is olyan bonyolult, és te is képes leszel online marketing stratégiát kialakítani a vállalkozásod számára. 

A tartalomból

Marketing ABC Vezetőknek

Fontos Információk

honlap_keszites
Vissza az oldal tetejére