fbpx

Weboldal készítés 2020-ban, 5 ok, amiért ez elengedhetetlen

A weboldal készítés nem fontos a számodra, ha egy olyan vállalkozó vagy, aki már nem szeretné tovább növelni a vállalkozását. 

A mai világban már nagyon könnyű elkészíttetni egy weboldalt vagy egy webshopot, nem kerül igazán sok pénzbe, nincs a nyitvatartási időre korlátozva a működése, és nagyon jó reklám felület is neked. 

Egy vállalkozás számára a weboldal nem csak azért fontos, hogy értékesíteni tudd a termékeidet, hanem azért is, hogy valami értéket, valami pluszt adj a partnereidnek, látogatóidnak. 

 

Weboldal készítés 2020-ban 

Nézzük meg azt az 5 okot, ami miatt szerintem fontos, hogy neked is legyen weboldalad. 

 

1. Az ügyfeleid elvárják, hogy legyen weboldalad. 

Őszintén, te vásárolnál bármit is egy olyan valakitől, akinek még weboldala sincs? A mai világban mindenki az Interneten lóg az okos telefonokon. Ha te nem vagy jelen az online térben, akkor mást fognak megtalálni, és mástól fognak vásárolni.

 

2. Te alakítod a vállalkozásodról kialakult képet. 

Egy weboldal számtalan lehetőséget ad arra, hogy kommunikálj a látogatóiddal. Az egyes oldalakon, blog bejegyzéseken keresztül el tudod mesélni azt, amit igazán fontosnak tartasz, legyen az a küldetésed, a vásárlóid pozitív visszajelzése vagy bármilyen ötlet, tanács, segítség. Ha ezeket a tartalmakat megoszthatóvá is teszed a weboldalon, akkor a Facebook, LinkedIn, Instagram, vagy egyéb közösségi média segítségével az üzeneted nagyon sok emberhez eljuthat. 

 

3. A versenytársaidnak mind van weboldala. 

Tanulmányok kimutatták, hogy az emberek 72%-a manapság az Interneten néz utána egy bizonyos terméknek vagy szolgáltatásnak, mielőtt megvásárolná. Ez nagy százalék, és ha te nem vagy jelen az Interneten, akkor ebből a körből kiesel. Arról nem is beszélve, hogy ezek az emberek más vállalkozásokat fognak megtalálni a tiéd helyett, és ha szimpatikusnak tűnnek neki, akkor őket fogja felkeresni. 

 

4. Soha többet nem kell kitenned a zárva táblát. 

Gondolom, hogy nem szeretnél hajnali 3 órakor az irodádban ülni, ám sokan vannak, akik viszont ilyenkor szeretnek vásárolni, tájékozódni, nézelődni – az Interneten. Ha van weboldalad, akkor nem csak délelőtt 9 és délután 5 között tudsz értékesíteni, hanem a nap 24 órájában. 

A látogatók bármikor el tudják olvasni a termékeid vagy szolgáltatásaid részleteit, fel tudnak iratkozni erre-arra, tudnak online tőled vásárolni…stb. Nincs attól jobb érzés, mint amikor arra ébredsz, hogy az éjszaka folyamán x ember megvásárolta a termékeidet vagy szolgáltatásaidat. 

 

5. Értéket tudsz adni a látogatóknak, vásárlóknak. 

Egy weboldalt nem csak arra lehet használni, hogy eladj dolgokat. Rengeteg tartalmat meg tudsz osztani: fényképeket, videókat, dokumentumokat, oktató jellegű anyagokat, gyakran ismételt kérdéseket, termékleírásokat, vásárlói visszajelzéseket, saját élményeket, útmutatókat, és még sorolhatnám, amivel segíteni tudod a látogatók döntését, vásárlói kedvét, élményét. Ha mindezeket személyesen próbálnád csinálni, akkor mindössze pár emberrel tudnál beszélni naponta. A weboldalad segítségével egy nap alatt százaknak, ezreknek, tízezreknek… is segíteni tudsz.  

Ha segítségre van szükséged weboldal készítés témában, nézz szét az oldalamon

 

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!